Gå til hovedindhold

Viden og vejledning

Hvordan laver man en grøn forretningsplan, hvad bruger man en cirkulær værdikædeanalyse til i grøn omstilling og hvilke krav skal man som virksomhed være forberedt på at leve op til med den nye lovgivning, som den cirkulære klimadagsorden har ført med sig? Der er mange ting, man som virksomhed skal forholde sig til i den grønne omstilling.

Mand i grå habit vander med vandkande på en opadgående kurve lavet af grønt græs, mens han vender tommelfingeren op til fotografen

Få hjælp til grøn omstilling med en grøn forretningsplan

En grøn omstillings- og forretningsplan hjælper jer på vej, når I går i gang med at omstille jeres virksomhed i en grøn og cirkulær retning.

To personer sidder i koncentreret samtale, mens en tredje med ryggen til beskueren ser ud til at lytte med

Virksomhedsnetværk om bæredygtighed og miljø

Ressource Citys virksomhedsnetværk om bæredygtighed og miljø samler bæredygtigheds- og miljøansvarlige, der ønsker inspiration til og sparring om arbejdet med grøn omstilling. Vil du også være med?

Et paragraftegn og en lup med en utydelig boghylde i baggrunden

Love og regler i den grønne omstilling

Uanset om I er en produktionsvirksomhed, om I udfører håndværksarbejde eller jeres virksomhed udbyder en service, er det vigtigt, at I sætter jer ind i alle de nye krav.

Læs mere om Love og regler i den grønne omstilling

Grønne værdikæder

Samarbejde med store virksomheder og offentlige institutioner

Mange SMV’er er underleverandører til store virksomheder eller til institutioner inden for det offentlige. Hvis din virksomhed vil være konkurrencedygtig på dette område, er I nødt til at sætte jer ind i, hvilke krav, I skal leve op til.

FAQ om grøn omstilling

Find svar på typiske spørgsmål om begreber og forhold i den grønne omstilling.

Læs mere om FAQ om grøn omstilling