Gå til hovedindhold

Cases

Find inspiration til jeres arbejde med at realisere en grøn forretningside i cases med virksomheder, der er i fuld sving med den grønne omstilling.

Case

RECYCON Elements gør affaldsudfordringer til stærk beton

RECYCON Element har opfundet beton baseret på blandt andet oparbejdet affald, der ellers ikke kan genanvendes på anden vis. Med støtte fra EU-projektet Green Change Zealand har virksomheden fået fremstillet forme til at støbe elementer af deres genbrugsbeton.

Læs mere om RECYCON Elements gør affaldsudfordringer til stærk beton
CEO og ejer af FreezeTeq Allan Melander med et af de frysemellemlæg, som virksomheden producerer.

FreezeTeq vil gøre fryseindustrien grønnere

Virksomheden FreezeTeq hjælper fryseindustrien med grøn omstilling. Virksomheden deltager i projektet Green Chance Zealand for at få sat yderligere skub i produktudvikling og for at møde nye samarbejdspartnere.

Læs mere om FreezeTeq vil gøre fryseindustrien grønnere
Gamle, rødstensfabriksbygninger på Maglemølle i Næstved med bjerge af knust, hvidt glas i forgrunden. Dette er en del af udendørsarealet hos Reiling Glasrecycling

Glasklyngen i Næstved - et best practice eksempel

Ressource City’s Glasklynge er et af vores best practice eksempler på cirkulær økonomi. I overensstemmelse med vores vision er Ressource City’s hovedkontor lokaliseret i den gamle papirfabrik på Næstved Havn i et gammelt industrikvarter. I det samme område ligger Reiling Glasrecycling, der sammen med Ardagh Glass Holmegaard udgør Ressource City’s glasklynge.

Læs mere om Glasklyngen i Næstved - et best practice eksempel
Daniel Opiola foran brugbart træ, som er sorteret fra det andet affald, der kommer ind på miljøpladsen i Holbæk. Træet venter på at blive hentet, så det kan komme i recirkulation.

Dansk Miljø & Genbrug: Træ- og plastaffald er det nye forretningsguld

Projektdeltagelse har åbnet for en ny verden af muligheder for affaldshåndteringsvirksomheden Dansk Miljø & Genbrug. Virksomheden er begyndt at gøre forretning på materialer, som man tidligere betalte for at få brændt.

Læs mere om Dansk Miljø & Genbrug: Træ- og plastaffald er det nye forretningsguld

Falck arbejder med grøn omstilling på fire niveauer

Hos Falck arbejder man med grøn omstilling ved at tænke sine services på fire forskellige niveauer. Her kan du læse om, hvordan virksomheden arbejder innovativt med at mindske klimabelastningen ved kørsel og køretøjer.

Læs mere om Falck arbejder med grøn omstilling på fire niveauer
Tonny Sander Holm med renseenhed til røgfilter Proces Sander

Røgrenser gør brændeovne stuerene

Ejby-virksomheden Proces Sander har udviklet en røgrenser, der fjerner stort set al partikelforurening og sod fra brændeovnens udledning. Med hjælp fra projektet Green Change Zealand skal røgrenseren hjælpes det sidste stykke ud på markedet.

Læs mere om Røgrenser gør brændeovne stuerene