Gå til hovedindhold

Byd velkommen til vores nye bæredygtighedskonsulenter

Ressource City har per 1. januar ansat to, nye bæredygtighedskonsulenter til at levere viden, vejledning og forretningsmuligheder inden for grøn omstilling til virksomhederne i Næstved Kommune.

11. jan. 2024
 • Læs op

Indhold

  Den grønne omstilling er vigtige end nogensinde før. Næstved Byråd har derfor forøget bevillingen til Ressource City med kr. 500.000 fra i år. Den ekstra bevilling, plus ekstern projektfinansiering, har gjort det muligt at ansætte Signe Munch-Pedersen og Julie Oxgren Knudsen som bæredygtighedskonsulenter i Ressource City.

  Julie Oxgren Knudsen er cand.merc og har arbejdet som forretningsudvikler og analytiker hos blandt andre gasdistributøren Evida, delebilsvirksomheden GreenMobility, samt i Skattestyrelsen.

  ”Fælles for min erfaring er, at det har givet mig en god portion forretningsforståelse. Det handler for mig om at se muligheder, indsamle og dele viden og forbinde mennesker og virksomheder, så projekter kan lykkedes. Alt det kan jeg gøre brug af i Ressource City, hvor jeg sammen med mine kollegaer skal bidrage med vidensdeling inden for grøn omstilling til Næstveds erhvervsliv for eksempel i forbindelse med projektet Unge Grønne Iværksættere,” fortæller Julie.

  Signe Munch-Pedersen er cand.techn.soc. og journalist og har arbejdet med klimakampagner og fremme af energibesparelser i offentligt byggeri, i SMV’er og hos boligejere hos blandt andre rådgivningsvirksomheden Viegand Maagøe, partnerskabet Gate 21 og Textilia A/S.

  ”Jeg ser meget frem til at få mulighed for at hjælpe Næstveds virksomheder i gang eller videre med deres klima- og bæredygtighedsarbejde. Vi har rigtig mange gode tilbud på hylderne, så tøv ikke med at tage fat i os,” siger Signe.

  Signe og Julie er begge bosat i Næstved Kommune, hvilket er en fordel i forhold til lokalkendskab og virksomhedsnetværk.