Gå til hovedindhold
Konference

Konference om cirkulær økonomi 2022

Hvordan kan virksomheder håndtere øgede grønne og cirkulære krav og forventninger? Danske virksomheder bliver mødt med øgede grønne og cirkulære krav og forventninger fra kunder, medarbejdere, investorer og myndigheder. Hvordan kan virksomhederne håndtere dem? Det handler Ressource Citys konference 2022 om.

Ressource Citys konference 2022 om cirkulær økonomi har fokus på de danske virksomheder, som bliver mødt med øgede grønne og cirkulære krav og forventninger fra kunder, medarbejdere, investorer og myndigheder.

Både krav i lovgivningen, fokus på FNs verdensmål og trends hos kunder betyder øgede grønne og cirkulære forventninger til virksomhederne. Det overordnede spørgsmål for konferencen lyder: Hvordan kan virksomhederne i Danmark håndtere de øgede grønne og cirkulære krav?

Oplæg og debat om fremme af grønt og cirkulært fokus og fremtidens løsninger

Programmet for konference 2022 om cirkulær økonomi byder på oplæg om, hvordan danske virksomheder får større grønt og cirkulært fokus og tænker i fremtidens grønne løsninger, så de kan opnå finansiering fra banker og tiltrække investorer, samt inspiration fra henholdsvis en stor, nordisk virksomhed og en grøn iværksætter.

På konferencen møder du:

Jakob Riis er adm. direktør i Falck A/S og fhv. formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, hvor han har været med til at igangsætte og finansiere decentrale erhvervsfremmeindsatser, der understøtter innovation og grøn omstilling. Falck har forpligtet sig til at handle ansvarligt som virksomhed og bidrage til en socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtig udvikling.

Michael Zöllner er CEO for Danmarks Grønne Investeringsfond, der er en selvstændig, statslig lånefond, der har til formål at medfinansiere investeringer som fremmer en grøn omstilling af det danske samfund.

Kristian Fribo er bæredygtighedschef i STARK, der er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer og den første landsdækkende leverandør af byggematerialer, der er blevet både FSC- og PEFC-certificeret.

Katrine Lee Larsen er CEO og grundlægger af den grønne iværksættervirksomhed Copenhagen Cartel, som genanvender plastik fra havet til at skabe bl.a. badetøj, sportstøj og yogatøj med, og har som mission at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre.

Moderator på konferencen er journalist, vejrvært og klimaformidler Nina Bendixen.

Dagens program

Klokken 12.00
FROKOST OG NETWORKING
Obs! Tilmelding til frokost nødvendigt

Klokken 13.00
NÆSTVED KOMMUNES BORGMESTER ÅBNER KONFERENCEN
Carsten Rasmussen, borgmester

Klokken 13.10
HVORDAN ARBEJDER FALCK MED DEN GRØNNE OMSTILLING? HVORDAN FÅR DANSKE VIRKSOMHEDER STØRRE GRØNT OG CIRKULÆRT FOKUS, SÅ DE KAN OPNÅ FINANSIERING FRA BANKER OG TILTRÆKKE INVESTORER?
Jakob Riis, adm. direktør for Falck A/S og fhv. formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Klokken 13.35
STARK DANMARKS TILTAG OG PROJEKTER INDEN FOR BÆREDYGTIGHED OG CIRKULÆR ØKONOMI
Kristian Fribo, Bæredygtighedschef i STARK

Klokken 14.00
KORT PAUSE

Klokken 14.15
INVESTERING I FREMTIDENS GRØNNE LØSNINGER
Michael Zöllner, CEO, Danmarks Grønne Investeringsfond

Klokken 14.40
ERFARINGER FRA EN GRØN IVÆRKSÆTTER, SOM GENANVENDER PLAST TIL TØJKOLLEKTIONER
Katrine Lee Larsen, CEO og grundlægger af Copenhagen Cartel

Klokken 15.05
PANELDEBAT MED TALERNE
Mulighed for spørgsmål fra salen

Klokken 15.40
OPSAMLING
V/ moderator Nina Bendixen

Klokken 15.45 >
NETWORKING