Gå til hovedindhold
Arrangement

Grøn businessdating 2022

Præsenter din grønne forretningside, et produkt eller en service. Eller bliv inspireret af andres. Måske finder du din kommende kunde, leverandør eller samarbejdspartner blandt de andre deltagere ved årets grønne businessdating.

Ressource City gentager succesen med grøn businessdating. Her kan du og din virksomhed pitche jeres grønne forretningside, hente inspiration i andre virksomheders ideer og møde nye, potentielle samarbejdspartnere, hvad end det er nye kunder, leverandører, projektsamarbejder eller noget fjerde.

Arrangementet holdes fysisk i Ressource City i Næstved med pitch-sessions og efterfølgende mulighed for networking og 1-1 møder.

Ressource City hjælper gerne med faciliteter, hvis der er behov for fortrolige omgivelser, og byder desuden på en forfriskning.

Pitch din grønne forretningside

Har din virksomhed en god forretningside, produkt eller service, som kan medvirke til at reducere ressourceforbrug, affaldsmængder, energiforbrug eller CO2-udledninger?

Ved grøn businessdating har du og din virksomhed mulighed for at præsentere jeres grønne forretningsideer, produkter eller services for potentielle kunder, leverandører eller samarbejdspartnere.

I dit pitch har jeres virksomhed mulighed for at præsentere eventuelle dilemmaer og udfordringer, som I kunne tænke jer sparring på. Og hvis I går med tanker om at etablere samarbejder, kan I fortælle om jeres overvejelser. Måske er der andre deltagere, der har bud på løsninger eller supplerende ideer.

Rammer for pitches

  • oplæg af 8 minutters varighed
  • mulighed for at præsentere power point eller film
  • medbring gerne eksempler på produkter, roll ups, flyers mv.

Der er plads til maks. 12 oplæg ved arrangementet. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Så skynd dig at tilmelde dig! Fristen for tilmelding til pitch er onsdag d. 30. marts 2022. Benyt tilmeldingsformularen nederst på siden.

Mød nye potentielle samarbejdspartnere

Du kan deltage i grøn businessdating uden at pitche, og blot lade dig inspirere af de andre deltagere. Der er mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Det kan være, at din virksomhed eller jeres organisation går med overvejelser om at finde nye leverandører eller kunder. Til grøn businessdating kan I lytte, sparre og netværke.

Er I en organisation eller har I et projekt, hvor I hjælper virksomheder med grønne forretningsideer, er arrangementet en god mulighed for at etablere kontakter.

Benyt vores faciliteter til at tage en snak 1-1 om eventuelle muligheder for samarbejde.

Tilmeld dig allerede nu

Tilmeld dig og din virksomhed på i formularen. Her skal du vælge om du ønsker at lave en kort præsentation på 8 minutter, eller bare være med som deltager.

Vær opmærksom på, at hvis I er flere fra samme virksomhed, der deltager, skal I tilmeldes enkeltvis.

Dagens program

Klokken 14.00
VELKOMMEN
Daglig leder af Ressource City, Michael Elgaard, åbner arrangementet

Klokken 14.05
PITCH SESSION, DEL 1

  • WeBuildDenmark, Ricky Raaholt
  • Danske Jutevarer, Tahsina Zeman
  • Nordinvent, Marianne Hansen

Klokken 14.45
PAUSE
Ressource City byder på kaffe, frugt og kage

Klokken 15.00
PITCH SESSIONS, DEL 2

  • Fridas Have, Dorte Winther Bruhn
  • CASA Arkitekter ApS, Poul Qvist Hansen
  • SharePacker ApS, Peter Stuhr

Klokken 15.30
OPSAMLING OG AFRUNDING AF PITCH SESSIONS
Michael Elgaard, Ressource City

Klokken 15.35 >
NETWORKING OG 1-1 MØDER
Ressource City byder på en forfriskning