Gå til hovedindhold

Vil du bidrage til en grøn omstilling af virksomhederne i Næstved Kommune?

Ressource City oplever øget efterspørgsel efter vores viden og involvering inden for grøn omstilling, cirkulær økonomi og genanvendelse af affald. Derfor søger vi en bæredygtighedskonsulent, som kan hjælpe med at understøtte den grønne omstilling af virksomhederne i Næstved Kommune.

01. nov. 2023
 • Læs op

Indhold

  Næstved Kommune har store ambitioner om at være førende på erhverv og bæredygtighed. Ressource City arbejder dedikeret for at fremme bæredygtighed og grøn omstilling i erhvervslivet i Næstved Kommune. Vi tror på, at virksomheder kan opnå styrkepositioner gennem grøn omstilling og vores mål er at hjælpe dem med at træffe bæredygtige beslutninger og implementere grønne løsninger.

  Vores virksomheder står overfor en række klimakrav om bl.a. øget affaldssortering, klimaregnskaber, ESG-rapportering, udvidet producentansvar for emballager og meget mere. Det skal vi hjælpe dem med at blive klædt på til, og til at omstille virksomheden i en grøn retning.

  Derfor tilbyder vi et spændende og meningsfyldt arbejde i en nyoprettet stilling, hvor der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling i arbejdet med virksomheder om grøn omstilling. 

  Dine primære arbejdsopgaver
  Dine arbejdsopgaver vil være spændende og udfordrende med udgangspunkt i de årlige Ressource City handleplaner.

  • Inspirere Næstved-virksomheder til at reducere deres ressource- og energiforbrug og udvikle grønne produkter og services gennem 1:1 virksomhedsforløb 
  • Styrke virksomhedernes kompetencer indenfor grøn omstilling ved at indsamle og formidle relevant faglig viden
  • Udvikle og implementere bæredygtige initiativer og projekter
  • Facilitere virksomhedsnetværk inden for bæredygtighed og miljø
  • Fremme bæredygtige mål gennem samarbejder med virksomheder og Ressource City interessenter
  • Planlægge og gennemføre faglige arrangementer og virksomhedsbesøg.

  Har vi fanget din interesse? Læs mere om stillingen og hvordan du ansøger ved at klikke her.