Gå til hovedindhold
Arrangement

Lancering af VCØ.dk – Videnscenter for Cirkulær Økonomi

Ressource City og Region Sjælland lancerer den 7. marts en online vidensportal for bygge- og anlægsbranchen i regionen. Lanceringen giver mulighed for at lære mere om selve vidensbanken, høre om eksempler på cirkulær økonomi og få indblik i, hvordan byggebranchens restmaterialer kan indgå i et cirkulært kredsløb.

Hvad er Videnscenter for Cirkulær Økonomi?

Videnscenter for Cirkulær Økonomi (VCØ) er en online vidensportal. Her kan man som bygge- og anlægsvirksomhed tilgå viden om cirkulær økonomi, og hvordan og hvor man kan finde støtte til et cirkulært projekt. VCØ giver også inspiration til, hvordan man implementerer cirkulær økonomi i sin virksomhed. Portalen giver mulighed for at se eksempler på hele cirkulære projekter og hvordan restmaterialer kan genbruges.

Vidensportalen understøtter bæredygtig udvikling, samtidig med at hjælpe virksomhederne med at realisere forretningsmulighederne i den cirkulære økonomi.

Lanceringsarrangementet er for alle bygge- og anlægsbranchens aktører, herunder håndværkere, rådgivere, entreprenører og bygherrer. Arrangementet er derfor en oplagt mulighed for at netværke omkring cirkulær økonomi på tværs af branchen.

Dagens program

Klokken 14.30
Check-in og mulighed for networking

Klokken 15.00
Velkomst og introduktion til vidensportalen Videnscenter for Cirkulær Økonomi
Michael Elgaard, Projektleder, Ressource City

Klokken 15.15
Inspirerende oplæg om de fire områder i vidensportalen

  • Anke Oberender, Centerleder, Teknologisk Institut om Vidensbanken
  • Line Bech, Programleder, Gate21 om Projekter og støttemuligheder
  • Jesper Kort Andersen, Projektleder, Lejerbo om Eksempler (Circle House)
  • Henrik Wejdling, Udviklingskonsulent, AffaldPlus om Restmaterialer

Klokken 16.20
Workshop med mulighed for at komme med input til det videre arbejde med udvikling af vidensportalen Videnscenter for Cirkulær Økonomi

Klokken 17.00
Forfriskninger og networking