Gå til hovedindhold
Arrangement

Inspirationstur: Solrød Biogas og CP Kelco

Få inspiration til at arbejde med cirkulær udnyttelse af restprodukter, og hør om offentlig/privat virksomhedssamarbejde på denne inspirationstur til Solrød Biogas A/S med oplæg fra samarbejdspartneren CP Kelco ApS.

Tag på inspirationstur med Ressource City til Solrød Biogas A/S, og oplev et praktisk eksempel på grøn omstilling, hvor restprodukter omdannes til energi og et gødningsprodukt.

På turen kommer vi på rundvisning på biogasanlægget, og vi får indsigt i, hvordan anlægget omdanner restprodukter fra en række private virksomheder og forsyningsselskaber til energi og et produkt, som kan anvendes til gødning i landbruget.

Derudover skal vi høre en stor privat virksomhed, CP Kelco ApS, fortælle om, hvordan virksomheden samarbejder med Solrød Biogas A/S om at nyttiggøre et affaldsprodukt.

Eksempel på samarbejder mellem erhvervsliv og offentlige aktører

Solrød Biogas A/S er ejet af Solrød Kommune, der igangsatte anlægget og nu driver det i samarbejde med en lang række private virksomheder, landmænd og forsyningsselskaber.

CP Kelco ApS producerer naturlige ingredienser til fødevarer. Virksomheden er en af Solrød Biogas A/S’ vigtigste samarbejdspartnere.

Bustur udgår fra Ressource City

Inspirationsturen begynder og slutter ved Ressource City i Næstved. Vi kører sammen i bus til Solrød. Undervejs i bussen vil Ressource City byde på en let frokost.

Der er begrænset antal pladser på turen. Pladserne besættes efter først til mølle-princippet.

Dagens program

Klokken 12.30
MØDE VED RESSOURCE CITY
Afgang med bus til Solrød

Klokken 13.30
RUNDVISNING OG PRÆSENTATION PÅ SOLRØD BIOGAS A/S
v/ Steen Danielsen, Solrød Biogas

Klokken 15.00
PRÆSENTATION AF CP KELCO: CP KELCOS INTERESSE OG ENGAGEMENT I SOLRØD BIOGAS A/S
v/ Jørn Stryger, direktør hos CP Kelco

Klokken 16.15
AFGANG FRA SOLRØD BIOGAS

Klokken 17.00
HJEMKOMST TIL RESSOURCE CITY
Maglemølle 31