Gå til hovedindhold
Arrangement
Virksomhedsbesøg

Glasklyngen i Næstved

Ressource City giver dig og din virksomhed mulighed for at komme på besøg hos Reiling Glasrecycling og Ardagh Glass i Holmegaard for at opleve de to virksomheders imponerende produktionsfaciliteter til genanvendelse og produktion af glas.

Ressource City giver dig og din virksomhed mulighed for at komme på besøg hos Reiling Glasrecycling og Ardagh Glass i Holmegaard for at opleve de to virksomheders imponerende produktionsfaciliteter til genanvendelse og produktion af glas. De sorterede glas fra byer og erhverv rundt om i hele Danmark, afleveres til Reiling Glasrecycling på Maglemølle, hvorefter de sorteres i forskellige fraktioner, herunder farveopdelte fraktioner. En proces, der er mere teknologisk end man skulle tro. Efterfølgende køres de sorterede glasfraktioner videre til blandt andet Ardagh Glass i Holmegaard, som genanvender glasset til at producere nyt glas.

Cirkulær økonomi fungerer i praksis

Disse to virksomheder er gode eksempler på implementeringen af cirkulær økonomi fungerer. Hos Reiling vil vi få indblik i, hvordan maskinerne automatisk sorterer mellem de forskellige typer af glas, samt de mange forskellige farver, der er. Mens vi hos Ardagh Glas i Holmegaard vil lære, hvordan det gamle glas omdannes til nyt, funklende glas.

De tilmeldte vil blive opdelt i to hold, og der bliver indsat en bus til at fragte grupperne til Holmegaard. Der vil være mulighed for networking og en sandwich før afgangen til virksomhederne. Efter besøgende vil der igen være networking over en kop kaffe på Maglemølle 31. Ressource City sørger for at der er sikkerhedssko og sikkerhedsveste til alle.

Tilmelding foregår via ressourcecity@naestved.dk inden d. 5. november 2018.

Bemærk at der er et begrænset deltagerantal.