Gå til hovedindhold
Arrangement

Business- og Affaldsdating 2019

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til Business- og Affaldsdating!

I år bliver det endnu bedre! Udover en række spændende og inspirerende præsentationer fra virksomheder og organisationer, udvider vi arrangementet med stande og mere tid til networking og one-to-one møder. I forbindelse med EU-eventdagene vil der være kaffe og kage til oplægget om vores EU-projekt Bæredygtig Grøn Byudvikling.

Der vil blive præsenteret restmaterialer og erhvervsaffald samt cirkulære og bæredygtige produkter. Det vil desuden være muligt at præsentere grønne forretningsideer for potentielle samarbejdspartnere.
Virksomhedens affald kan have et stort forretningspotentiale. Tag endelig dit erhvervsaffald med, for måske har de øvrige deltagere en god idé til, hvad det kan bruges til – og sammen kan I måske skabe et nyt cirkulært produkt.

Som virksomhed eller organisation tilbydes I en stand på 2 kvm, hvor I kan præsentere produkter og ydelser. Booking af stand foregår under Tilmelding, hvor det også er muligt at give sit ønske om at komme med en kort præsentation på 5-7 minutter.

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding senest mandag den 6. maj 2019.